На Гребінківщині тривають перевірки закладів торгівлі та громадського харчування

Версія для друкуВерсія для друку

На Гребінківщині тривають перевірки закладів торгівлі та громадського харчування

На вимогу тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в закладах торгівлі та громадського харчування затверджених Головним державним санітарним лікарем України на території району проводяться комісійні перевірки за участю представників районної адміністрації, органів внутрішніх справ та спеціалістів Держпродспоживслужби району.

Перевіряється дотримання температурного скринінгу працівників закладу, наявність на вході до закладу інформаційних матеріалів щодо профілактики короновірусної інфекції, місця для обробки рук спиртовими антисептиками, організація обслуговування з дотриманням принципу соціального дистанціювання (1,5 метри), організація доступу відвідувачів та перебування у закладі лише у захисній масці, наявність рідкого мила та паперових рушників в санузлах, проведення вологого прибирання виробничих приміщень не рідше ніж кожні 2 години, обмеження суб’єктом господарювання масових зборів (більше 10 осіб) в закритих приміщеннях.

За недотримання протиепідемічних заходів передбачені значні адміністративні стягнення та інші вимоги, передбачені тимчасовими рекомендаціями.

Наверх ↑